Home » BLOG » Mijn voorouders – vervolgverhalen-Auch in Deutsch

Mijn voorouders – vervolgverhalen-Auch in Deutsch

In 1919 woonden de ouders van mijn moeder, Hugo en Grete Rehak, in Kassel-Salzmannshausen; Hugo tenminste vanaf zijn elfde jaar, Grete vanaf ongeveer haar zestiende jaar. Ze zijn beiden kinderen van ‘arbeidsmigranten’ ….;

1919 lebten die Eltern meiner Mutter, Hugo und Grete Rehak, in Kassel-Salzmannshausen; Hugo mindestens ab elf Jahren, Grete ab etwa sechzehn Jahren. Sie sind beide Kinder von “Arbeitsmigranten” die von Ost nach West gezogen sind, ….

–>  NL    klik op link voor het verhaal van ...Mijn voorouders DEEL TWEEof …Mijn voorouders DEEL DRIE.

–>   D   klicke auf link für die Geschichte …Meine Vorfahren-TEIL ZWEI.oder…..Meine Vorfahren TEIL DREI...

Afbeelding: Gedenkboom voor meesterwever Johann, mijn overgrootvader
Bild: Denkmal gemacht für Webermeister Johann, meinen Urgrossvater

–> klik op link voor  Het verhaal Gedenkboom

….